Clay cutter Cirkel CRL1 - Biroskop

Met dit gereedschap kunt u perfecte cirkels snijden in platte of getextureerde klei. U snijdt uw rand met een hoek naar keuze. Vooral 90 of 45 graden.

Wij presenteren u het basismodel van het snijgereedschap uit het aanbod. In de toekomst zal de tool evolutie en uitgebreide modellen zien. Het gereedschap wordt gebruikt om gaten in platte stukken klei te snijden. Eigenlijk hoeven ze niet vlak te zijn omdat de lengte van het mes ongeveer 5 cm is, waardoor het oppervlak al gestructureerd kan worden. Het hulpmiddel is gemakkelijk te gebruiken. Plaats de stukken gewoon zo dat het houten element evenwijdig aan de grond staat en begin met cirkelvormig zagen.


Met het gereedschap kan de snijhoek worden aangepast voor nauwkeurig cirkelsnijden door de bladschroef los te draaien, deze in de gewenste positie te brengen en ervoor te zorgen dat het houten frame evenwijdig aan de grond is, meestal ingesteld in een hoek van 45 graden voor optimale prestaties. Bovendien is voorzichtigheid geboden, hoewel ze klei van enkele centimeters dik kunnen snijden, omdat dikkere stukken de wrijving vergroten, wat mogelijk kan leiden tot het buigen of losraken van het mes; Het is dus van cruciaal belang ervoor te zorgen dat het mes voldoende is vastgedraaid, hoewel het vanwege minimale slijtage indien nodig als een standaardmes kan worden geslepen.

55,00 €
exclusief verzendkosten excl. BTW 45,45 €