Aanbod draaien

Proefdraailessen

Tijdens deze lessen leer je hoe prettig klei aanvoelt , leer je een bolletje klei centreren en een tasje of kommetje maken.

Afdraaien , bakken en glazuren worden door het atelier verzorgd.

Workshops

Hier leer je eveneens hoe prettig klei aanvoelt , leer je centreren en optrekken.Je leert een cilinder , tasje of kommetje te maken en je kan het de volgende dag afwerken (je werkjes afdraaien).

Bakken en glazuren kan indien gewenst door het atelier verzorgd worden.

Lessenreeksen - 4 lessen

In deze korte lessenreeks leer je om van een bol klei naar een koffiekopje, tapasschaaltje of bloempotje te gaan. Alle stappen van het kneden, centreren, gelijkmatig optrekken en afwerken volgens eigen design, komen aan bod. Je draait je stukken zelf af en glazuurt ze in de laatste les.

Lessenreeksen - 6 lessen

In deze lessenreeks wordt de basis herhaald en ga je intensiever oefenen op het gelijkmatig optrekken om zo een goede cilinder te draaien. Met deze vorm in de vingers, ligt de weg open naar tal van andere vormen. Je draait je stukken zelf af en glazuurt ze in de laatste les. 

Vrij atelier

Tijdens deze atelier uren kan je zelf blijven oefenen wat je in voorgaande lessen of workshops geleerd hebt. Goed draaien is een kwestie van regelmatig oefenen.Er is iemand aanwezig , maar er wordt geen les gegeven.

Vrij atelier met begeleiding 

Is zoals het vrij atelier , maar er kan specifiek uitleg gegeven worden bij knelpunten.

Team building

Met vrienden , collega's , familie samen eens kleidraaien.

In een zeer ontspannen sfeer iets creatief doen .

Het kan.

Formules worden in samenspraak opgesteld.